Wijze van betaling

De Caricou webwinkel heeft gezocht naar de beste partner om u de meest comfortabele en veilige betaaloplossingen te bieden. Caricou heeft dus de handen ineengeslagen met STRIPE, een van de pijlers van de onlinehandel. Met zijn 13.000 verzoeken per seconde biedt STRIPE betrouwbare, gemakkelijke en veilige diensten.

De betaalmogelijkheden in onze webwinkel met STRIPE zijn afhankelijk van het leveringsadres van de klant: elk land heeft zijn eigen betaalmogelijkheden.

De beschikbare betalingswijzen zijn dus als volgt per land:

België: Bancontact, American Express, BK, Visa, MasterCard

Luxemburg: American Express, BK, Visa, MasterCard

Nederland: American Express, BK, Visa, MasterCard

Frankrijk: American Express, BK, Visa, MasterCard

De BK-kaart is al meer dan 30 jaar het betaalmiddel bij uitstek in Frankrijk. Het CB-netwerk omvat bijna 130 betalingsdienstaanbieders.

BK-kaarthouders kunnen online betalingen verrichten met een debet- of kredietkaart.

80% van de Belgische online winkels biedt de betaaloplossing Bancontact aan, waarmee het de belangrijkste online betaaloplossing in België is. Het stelt consumenten in staat hun aankopen gemakkelijk te betalen met hun debetkaartgegevens. De oplossing wordt beveiligd door een codesysteem dat door de bank van de kaarthouder wordt gegenereerd en dat moet worden ingevoerd voordat de betaling wordt bevestigd. Er is ook een aanvraag beschikbaar.

MasterCard is een van 's werelds grootste creditcardnetwerken met meer dan 35,9 miljoen acceptatiepunten in 210 landen. MasterCard-kaarten kunnen op internet worden gebruikt en profiteren van de SecureCode-oplossing die authenticatie van de kaarthouder mogelijk maakt in samenwerking met de bank van de kaarthouder.

Maestro is een betaalkaart van het MasterCard-netwerk en is een bijzonder populaire debetkaart in Europa. Bij elk gebruik wordt een machtigingsverzoek ingediend, ongeacht het bedrag van de transactie.

Visa is een internationaal netwerk van bankkaarten dat in meer dan 200 landen wordt aanvaard en wordt erkend voor de veiligheid en betrouwbaarheid van zijn diensten die aan de verschillende behoeften van zijn kaarthouders zijn aangepast.